Aanmelden schuldhulpverlening : hoe doe ik dat?

Aanmelden schuldhulpverlening : Heeft u schulden? En wilt u zich aanmelden bij schuldhulpverlening? Dan kan dat! Goed dat u op zoek gaat naar een oplossing voor uw schulden! Zijn er hoge schulden? Dan kan het namelijk lastig zijn om deze zelf op te lossen.

In elke gemeente is een afdeling aanwezig die zich bezig houdt met het oplossen van schulden van haar inwoners. Elke gemeente in Nederland is dit namelijk verplicht.

Sommige gemeenten hebben gratis inloopspreekuren. Ook is het mogelijk om telefonisch of via Whats app een afspraak te maken met de juiste afdeling binnen de gemeente. Kijk hier voor op de website van je eigen gemeente.

Daarnaast is het belangrijk om in ieder geval contact op te nemen met de schuldeisers(s). Een schuldeiser wil graag weten dat u hulp zoekt. En dat u zich gaat aanmelden bij schuldhulpverlening. Vraag aan de schuldeiser(s) om de schuld aan te houden. In ieder geval tot schuldhulpverlening uw situatie heeft kunnen beoordelen. En vraag vervolgens aan schuldhulpverlening om contact op te nemen met de schuldeiser(s). Zodat u schulden geregeld kunnen worden. En een betaalvoorstel kan worden gedaan.

Wilt u informatie over schuldhulpverlening in het algemeen? Kijk dan op de website van schuldhulpverlening algemeen.

Aanmelden schuldhulpverlening