Hulp bij toeslagenaffaire

Hulp bij toeslagenaffaire

Hulp bij toeslagenaffaire

Hulp bij toeslagenaffaire: bent u getroffen door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst? En heeft u hulp nodig? Dat kan. In dit artikel wordt omschreven waar u hulp kunt vinden.


Toeslagenaffaire

De Belastingdienst is de afgelopen tijd negatief in het nieuws geweest. Zij heeft ouders onterecht aangemerkt als fraudeur. Dit staat bekend onder de toeslagenaffaire.
Bent u hierdoor gedupeerd? Dan heeft u de mogelijkheid om hulp te vragen. Dit kan gaan om schulden. Maar ook om uw gezondheid, uw woning of uw gezin.
Wilt u hulp? Meld u dan bij uw gemeente. Zij kunnen u passende hulp bieden.

De gemeentes in Nederland hebben contactpersonen. Zij staan voor u klaar om samen met u, uw situatie te bespreken. Ook geven zij u aan hoe zij u kunnen helpen. Ook kunnen zij u doorverwijzen naar de juiste hulpverleners.


Herstelregeling

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019? En weet u niet waarom? Dan heeft u mogelijk recht op de herstelregeling. Met deze regeling wil de Belasting de fouten die zij heeft gemaakt, herstellen. Wilt u meer i
Ga naar de website https://services.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel/ voor meer informatie. En meld u aan. Of laat u door een contactpersoon van de gemeente helpen bij het aanmelden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de toeslagenaffaire? Klik dan hier